home.koren.stemvorming.project.composities.contact.

Sonante Silvolde

Vanaf 2009 zwaai ik de scepter over Sonante, een christelijk gemengd koor met 32 leden. Het koor bestaat al sinds 1929 en heeft een zeer divers, voornamelijk religieus repertoire.

Sonante is bereid en in staat nieuwe wegen te bewandelen.

En zo worden eigentijdse componisten als Cyrillus Kreek, Arvo Pärt en Morten Lauridsen niet geschuwd. Voor concerten en actuele informatie, zie de site van Sonante.

 

 

 

Sinds 1 juni 2016 heb ik Cantores Versicolores onder mijn hoede: een byzantijns mannenkleinkoor van 16 zangers. Het repertoire bestaat uit prachtige religieuze kerkslavische muziek en daarnaast Oost-Europese volksmuziek. Voor optredens en actuele informatie, zie de site van Cantores Versicolores.  

 

 

     Capella Moderna  

Projectkoor Capella Moderna: in 2013 zelf opgericht koor waarmee ik vooral eigentijdse muziek wil zingen. Een pleidooi voor de muziek van nu! Aan het eerste project van Amerikaanse en Baltische componisten namen 25 enthousiaste en ervaren zangers deel. In november 2014 heeft CM in kleine bezetting (12 zangers) een concert gegeven met werken van Morten Lauridsen, Philip Glass, Veljo Tormis, John Tavener, William Duckworth en Samuel Barber.

 

   

 

 

                    

 

   

 

Zingen bij het Arnhems Slavisch Koor

 

Sinds augustus 20166 ben ik zelf gaan zingen bij het Arnhems Slavisch Koor, om mij verder te specialiseren in zowel de Byzantijnse religieuze als de Russische profane muziek. Voor optredens en actuele informatie, zie de site van het ASK.